str. Bálint, nr. 166, Sâncrai, com. Dealu, România
0040-266-346 123
office@sziklakert.ro
Rezervare
Ciclism
1303075680

Posibilitate de închiriere bicicletă pe o zi întreagă sau jumătate de zi la Hanul Sziklakert

Drumeții oferite: – excursie pe domeniul Hanului Sziklakert, unde vă așteptăm cu mâncare proaspătă și cu băuturi răcoritoare, puteți să luați parte la viața de zi cu zi al hanului, puteți să vă împrieteniți cu animalele noastre: capre, oi, vaci, cai, găini sau câini. Puteți să vă relaxați în umbra foișorului recent construit, puteți să vă jucați jocuri de societate, pentru aventurieri există posibilitate de plimbări prin pădure, călărie sau pescuit. Programele noastre sunt alcătuite pentru gustul oricărei vârste, atât pentru cei tineri cât și pentru cei mai în vârstă.
Pentru cei care nu doresc să parcurgă această distanță cu bicicleta, există posibilitatea de plimbare, transportul cu mașina sau căruța – excursie la panorama din Sâncrai de unde se vede foarte frumos zona și împrejurimile învecinate.
Aici se poate face picnic, puteți să faceți opriri pe domeniul Hanului sau la distileria de pălincă din sat.- Excursie la Odorheiu Secuiesc, capitala secuimii pe drumul Tibod, Kadicsfalva, unde după vizitarea orașului putem vizita băile Seiche. Aici ne putem relaxa în piscină și putem vizita Golgota Secuiască, mormântul decorat cu porți secuiești al lui Orbán Balázs, Muzeul de apă minerală. Prin Tămașu și Tibod ne întoarcem la locul de cazare.

Informați suplimentare:
Hanul Sziklakert – 0040-266-346-123