str. Bálint, nr. 166, Sâncrai, com. Dealu, România
0040-266-346 123
office@sziklakert.ro
Rezervare
Ofertă de program pentru 7 zile
2

1

Ziua 1: După micul dejun, vizitarea monumentelor: vizită la biserică, excursie la panorama Dealu, Statuia lui Isus, vizită la fântâna vindecătoare Urus și informații despre istoria acesteia, vizită la stână, gustare de urdă, cașcaval, vizită la distileria din Dealu și degustare de pălincă.

2

Ziua 2: Excursie la Sovata

După micul dejun, pornire în direcția Lupeni, unde vizităm mormântul lui Tamási Áron, posibilitatea de cumpărături în Corund, vizită în salina Praid, în Sovata plimbare în jurul Lacului Ursu, dacă ne permite vremea baie în lac.

3

Ziua 3: Excursie la Lacul Sfânta Ana

După micul dejun pornim în direcția Miercurea Ciuc, în Homorod aveți posibilitatea de a degusta cea mai bună apă minerală de izvor din regiune, în Miercurea Ciuc vizităm cetatea Mikó, urmează vizita împrejurimilor Tușnad, degustarea izvoarelor din zonă, ajungem la Lacul Sfânta Ana.

4

Ziua 4: Excursie la Cheile Bicazului

După micul dejun pornire în direcția Gheorgheni, prima oprire la barajul Zetea, de la panorama din Satul Nou se poate admira bazinul Ciucului. După vizitarea palatului Lázár ajungem la Cheile Bicazului. Plimbare și vizitarea barajului unde este posibilitate de navigare cu barca.

5

Ziua 5: Excursie la Sighișoara

După micul dejun pornim în direcția Cristuru Secuiesc, prima oprire la Băile Seiche, degustare de apă minerală de izvor, vizitarea mormântului lui Orbán Balázs, plimbare sub porțile secuiești. Continuăm drumul pe valea Nicoului Alb unde vizităm monumentul comemoral al inundației din august 2005. Următoarea oprire este în Albești, vizitarea muzeului Petőfi, iar în Cristuru Secuiesc vizitarea parului Petőfi. Ajungem în Sighișoara, vizitarea cetății medievale.

6

Ziua6: Excursie la Vârful Mădăraș Harghita

După micul dejun pornim în direcția Vlăhița spre Vârful Mădăraș Harghita, plimbare pe cel mai înalt vârf. Înapoi trecem prin Izvoare, vizităm parcul sălbatic de animale, avem posibilitatea de a mângâia căprioare și cerbi. Posibilitate de călărit pe cai islandezi.

7

Ziua 7: Excursie la Harghita Băi

După micul dejun pornim în direcția Miercurea Ciuc, prima oprire la Băile Chirui, după care mergem la Băile Harghita, plimbare și distracție în Parcul Balu.